DLG certificering.

De DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft – Duitse landbouwvereniging) is wereldwijd erkend als de toonaangevende en onafhankelijke testorganisatie voor producten die met dierenwelzijn te maken hebben. Het mandaat van de DLG is het bevorderen van technische en wetenchappelijke vooruitgang. Door middel van projecten en activiteiten stelt de DLG normen vast en stimuleert innovatie. Diverse matrassen en toplagen van Promat zijn grondig door de DLG getest. Met trots tonen we dan ook onze keurcertificaten in Vervormbaarheid/Elasticiteit en Voortdurende Indrukkingskracht.

Producten met DGL certificering:

Pasture Mat:

Als u het meest bewezen product in de industrie zoekt dan is de Pasture Mat de oplossing. Wereldwijd kunnen al drie miljoen koeien genieten het comfort van de Pasture Mat.

De Pasture mat is beschikbaar is 2 diktes en beide diktes zijn getest en gecertificeerd.

Wilt de rapporten inzien?
Klik hier voor Report 6959 Pasture mat 20mm
Klik hier voor Report 6957 Pasture mat 40mm

Pack mat:

We zijn het erover eens dat zand een goede bedekking voor koeien is… en Promat Pack Mat maakt het nog beter! Door een laag zand of diepstrooisel van 5-8 cm op de Promats Pack Mat aan te brengen, profiteren u en uw koeien van meerdere voordelen.

De Pack mat is getest en gecertificeerd.

Wilt de rapporten inzien?
Klik hier voor Report 7023 Pack mat

Comfort mat:

De Comfort Mat is een superieure schuimmat en de enige 80 mm schuimmat die verkrijgbaar is. Het hoogwaardige schuim in de Comfort Mat vormt zich helemaal naar de contouren van de koe waardoor het haar ondersteunt en uitstekend comfort biedt.

De Comfort mat is beschikbaar is 2 diktes en beide diktes zijn getest en gecertificeerd.

Wilt de rapporten inzien?
Klik hier voor Report 6958 Comfort mat 40mm
Klik hier voor Report 6352 Comfort mat 80mm