Pasture Mat

De Pasture Mat van Promat is het meest bewezen matras in de agrarische branche.

De pasture mat oftewel weide matrassen bootsen de ligwijze van een natuurlijke weide na. Dit heeft een positief resultaat op de gezondheid van de koeien. De weidemat voorziet wereldwijd ruimt 3 miljoen koeien van optimaal comfort. Voordelen:
  • Bootst een natuurlijke weide na.
  • Vereist een minimale bodembedekking.
  • Biedt een stabiele ondergrond voor de poten.
  • Koeien hebben erg veel grip bij het opstaan.
  • Duurzaam
  • Schokabsorberend

Opbouw

Toplaag

De gepatenteerde, toonaangevende covers van Promat zorgen voor vochtbescherming van het matrassysteem en bieden een gemakkelijk te reinigen matras, duurzaam en comfortabel oppervlak van uw koeien. Deze toplaag zorgt voor een naadloos geheeld wat hygiëne ten goede doet.

Comfort laag

Europees schuim met een hoge dichtheid wat een lange levensduur garandeert en maximaal comfort biedt. De comfort laag zorgt ervoor dat het oppervlakte egaal word. Ook bied deze laag het extra comfort van de weidemat. verkrijgbaar in 2cm, 3cm en zelfs 4 cm voor nog meer comfort.

Matras gevuld met rubbergranulaat

Biedt een zachte duurzame basis voor de weide matrassen van promat. De rubber gevulde onderlaag is de grootste schokabsorberende maar bied tegelijkertijd stevigheid aan het matras.

Poly pillow

De poly pillow is een kunststof knieboom die ervoor zorgt dat de koeien op de juiste manier gaan liggen. Dit houd is dat de koeien door de pillow niet te ver naar voren gaan liggen. De uitgewerkte vorm van de Poly pollow zorgt ervoor dat er geen comfort verloren gaat en geen nadelige invloed op de beweging van de koe heeft. De koe kan zijn voorpoten eroverheen leggen en door de ronde bovenkant van de pillow blijft de bloedsomloop optimaal in de poten van de koe.